W niedzielę zakończyła się druga edycja akcji kulinarnej "Nasiona roślin strączkowych na talerzu", którą poprowadziłam na Durszlaku.
W akcji zgromadziliśmy 25 przepisów, w których wykorzystaliśmy nasiona ciecierzycy, grochu oraz różnych rodzajów soczewicy i fasoli. Niech te przepisy służą wszystkim zmarzniętym, by przygotować rozgrzewające, pyszne, pożywne i energetyczne dania!
Wszystkim uczestnikom bardzo dziękuję za zgłoszone przepisy i wykazaną cierpliwość w oczekiwaniu na ich akceptację. Życie po raz kolejny mocno zweryfikowało moje plany od momentu założenia akcji. Blog i akcja musiały poczekać w zderzeniu ze sprawami naprawdę istotnymi.
A oto lista zatwierdzonych przepisów z odnośnikami do nich:
Fasola kolorowa w ziołach - Borlotti Beans & Herbs Salad Recipe - Fagioli borlotti alle erbe aromatiche
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Chętnie poznam Twoje zdanie na temat tego wpisu lub przepisu. Zostawisz kilka słów w komentarzu?
Dziękuję, również za lajki na fb oraz serduszka na Instagramie :-)
Komentarze z lokowaniem produktów nie będą publikowane.