Pak Choi wciąż szaleje w warzywniku. Dziś proponuję tę chińską chrupiąca kapustę w wersji sałatkowej.
Składniki:
kapusta Pak Choi
pół camemberta
2-3 pomidory
jalapeno
kilka grzybków marynowanych
gruba sól morska
dobra oliwa
- Ogonki liściowe Pak Choi pokroić, a liście rozdrobnić.
- Pomidory i camembert pokroić na cząstki.
- Rozdrobnić jalapeno.
- W salaterce wymieszać pak choi z pomidorami, camembertek, jalapeno i grzybkami.
- Polać oliwą i posypać solą.
Podobne:
Pieczeń ze śliwkami i pak choi |
Sałata z serem i pomidorami |
Pak Choi z dodatkami |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Chętnie poznam Twoje zdanie na temat tego wpisu lub przepisu. Zostawisz kilka słów w komentarzu?
Dziękuję, również za lajki na fb oraz serduszka na Instagramie :-)
Komentarze z lokowaniem produktów nie będą publikowane.